Wysłany: 2007-12-06, 22:40 Czy wyjeżdżanie za granicę w celu świadczenia usług...
Witam,
pierwszy raz spotykam się z takim czymś jak turystyka erotyczna. Mieszkam w Anglii. Mam pytanie? Czy wyjeżdżanie za granicę w celu świadczenia usług erotycznych to też turystyka erotyczna? A może jest to turystyka zarobkowa? Czy to wogóle jest turystyka? W Anglii bardzo dużo Polek właśnie świadczy takie usługi? Może 10, może 15 %. Mówią, że przyjechały tu do pracy. W polsce udają święte, tutaj się zmieniają. Ale skoro przynosi im to przyjemność, to czy nie można powiedzieć że uprawiają turystykę, a nie sex?
Pozdrawiam wszystkich
Artur
Aha, i jeszcze jedno. Doczytałem się, że jest jeszcze coś takiego jak turystyka kwalifikowana. Chyba to co te dziewczyny uprawiają to jest turystyką kwalifikowaną. Bo czerpią z tego dochód, sprawia to im przyjemność, są różne sytuacje i muszą temu podołać, cały czas muszą się doskonalić.
Jeszcze raz pozdrawiam.
Artur
Ja pierwszy raz spotykam się z takim pojęciem jak turystyka "zarobkowa". Ale czy przynosi im to przyjemność do końca? hmmm to dość śmiałe stwierdzenie.
Ja pierwszy raz spotykam się z takim pojęciem jak turystyka "zarobkowa". Ale czy przynosi im to przyjemność do końca? hmmm to dość śmiałe stwierdzenie.
Dokładnie ,ja bardziej nazwałabym to celowym podązeniem za pieniedzmi a nie turystyka.
Demeter
Wysłany: 2009-02-28, 03:31
no po prostu wyjazd w celach zarobkowych a nie żadna turystyka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum