Wysłany: 2009-03-19, 12:46 Biuro podróży "Fun Club" Nie uczciwe!
Ciekawi mnie czy ktoś z Was miał do czynienia z tym biurem? Ja w tym roku wyjeżdzam z owym biurem do Grecji (Paralija) czego mogę się spodziewać??
Za każda opinie serdecznie dziękuję
Wysłany: 2009-08-18, 14:45 O tym jak Biuro Fan Club " załatwia" klientów!!!
Skoro nikt nic nie wie o tym biurze to ja napisze co mnie spotkało
Napisze w WIELKIM skrócie. Zapłaciłem za 3* Hotel (tak jest w umowie) a mieszkałem w 1* "Hotelu" - o ile można go tak nazwać. Przed wycieczką otrzymałem informację, że zakwaterują nas albo w Hotelu Afrodyta lub Oasis(w Paralii). My ( ja z partnerka) trafiliśmy do Oasis'a. Co zobaczyliśmy wchodząć do pokoju?? Pająki, kurz, grzyb w "łazience"(dzwi - suwane - wyglądało to jak dzwi do garderoby) zakamienione baterie, brak brodzika, spływ wody w postaci otworu w podłodze, woda lała się pod łóżko, nieświerze ściany, brak stolika w "pokoju" brak zlewozmywaka (naczynia myliśmy w -jak rezydentka to nazwała "łazieńce", dodatkowe wyposażenie to 2/3 łapki na muchy (dosłownie strzępy takiego sprzętu) - warunki określę kilkoma słowami: syf jakiego do tąd nie widziałem Dużo się nie zastanawiając napisaliśmy reklamację, którą przekazaliśmy rezydentce. Ta wypierala kombinowała przy jej odbiorze: "podpiszę ale tylko z informacja, że przyjmuję do informacji."
Po przyjeździe do Polski zadzwoniliśmy do biura, Pani z którą rozmiawialiśmy mówiła że zna treść reklamacji i sprawa jest w toku. Nadmienię, że biuro ma 30 dni od przekazaia reklamacji przedstawicielowi biura itp. kiedy termin "odezwu" ze strony biura zbliżał się większymi krokami ponownie skontaktowalismy się telefonicznie z biurem w Poznaniu. Odebrał Pan który nie wiedział o co chodzi. Powiedział że zapyta Pani z która poprzednio rozmawialiśmy, i w efekcie zaprzeczył że ta reklamacja wogóle dotarła Wysłalismy kolejny egzemplaż umowy( mailem skan reklamacji,a pocztą oryginał - mieliśmy 2 podpisane egzemplaże przez Pania rezydent kwitującą 'przyjęcie do wiadomości" Efekt wciąż czekamy ... i poczekamy jeszcze ponad 2 tyg. Powiem tylko tyle - NIE ODPUSZE, MOZEMY SPOTKAĆ SIĘ NAWET W SADZIE.
Dla mnie jest to nie do pomyslenia, żeby tak traktować klijenta
Jeśli ktoś mi nie dowierza, chce dowiedzieć się więcej w tej sprawie to jestem w stanie pokazać fotki z tego żałosnego "hotelu"
Jeszcze raz odradzam jakiegokolwiek wyjazdu z tym biurem podróży
Chcesz mieć spokojne wakacjie?? Strzeż się Biura Podróży Fun Club
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum